Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivelseslamper som inneholder orientalsk filosofi. Orientalsk estetikk legger stor vekt på forholdet mellom virtuell og faktisk, full og tom. Å skjule lysdiodene subtilt i metallstangen sikrer ikke bare tomheten og renheten i lampeskjermen, men skiller også Kong fra andre lamper. Designere fant ut det gjennomførbare håndverket etter mer enn 30 ganger eksperimenter for å presentere lyset og forskjellig tekstur perfekt, noe som muliggjør en fantastisk lysopplevelse. Basen støtter trådløs lading og har en USB-port. Det kan slås av eller på bare ved å vifte med hendene.

Prosjektnavn : Little Kong, Designernes navn : Guogang Peng, Kundens navn : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.