Designmagasin
Designmagasin
Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke ble håndlaget for å lage skulpturer av insekter inspirert av omgivelsene og maten de spiser. Kunstverket ble brukt som en oppfordring til handling via Doom-nettstedet for å identifisere spesifikke husholdningsskadegjørere. Elementene som ble brukt til disse skulpturene var hentet fra søppelhaller, søppeldunker, elveleier og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, ble de fotografert og retusjert i photoshop.

Prosjektnavn : Insect Sculptures, Designernes navn : Chris Slabber, Kundens navn : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reklame

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.