Designmagasin
Designmagasin
Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke ble håndlaget for å lage skulpturer av insekter inspirert av omgivelsene og maten de spiser. Kunstverket ble brukt som en oppfordring til handling via Doom-nettstedet for å identifisere spesifikke husholdningsskadegjørere. Elementene som ble brukt til disse skulpturene var hentet fra søppelhaller, søppeldunker, elveleier og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, ble de fotografert og retusjert i photoshop.

Prosjektnavn : Insect Sculptures, Designernes navn : Chris Slabber, Kundens navn : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reklame

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.