Designmagasin
Designmagasin
Ringe

Sibilo

Ringe Sibilo-ringen trekker oppmerksomhet for sin enkelhet. Den nøytrale tonen i det hvite gullet fungerer som en ren overflate for å gjenspeile fargen på perlen, og perleens spenningsinnstilling gjør at ingen andre element er i stand til å trekke oppmerksomhet fra turmalinen - en av de fineste edelstenene som finnes i Brasil og hovedelementet i dette smykket.

Prosjektnavn : Sibilo, Designernes navn : Brazil & Murgel, Kundens navn : Brazil & Murgel.

Sibilo Ringe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.