Designmagasin
Designmagasin
Ringe

Sibilo

Ringe Sibilo-ringen trekker oppmerksomhet for sin enkelhet. Den nøytrale tonen i det hvite gullet fungerer som en ren overflate for å gjenspeile fargen på perlen, og perleens spenningsinnstilling gjør at ingen andre element er i stand til å trekke oppmerksomhet fra turmalinen - en av de fineste edelstenene som finnes i Brasil og hovedelementet i dette smykket.

Prosjektnavn : Sibilo, Designernes navn : Brazil & Murgel, Kundens navn : Brazil & Murgel.

Sibilo Ringe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.