Designmagasin
Designmagasin
Ringe

Sibilo

Ringe Sibilo-ringen trekker oppmerksomhet for sin enkelhet. Den nøytrale tonen i det hvite gullet fungerer som en ren overflate for å gjenspeile fargen på perlen, og perleens spenningsinnstilling gjør at ingen andre element er i stand til å trekke oppmerksomhet fra turmalinen - en av de fineste edelstenene som finnes i Brasil og hovedelementet i dette smykket.

Prosjektnavn : Sibilo, Designernes navn : Brazil & Murgel, Kundens navn : Brazil & Murgel.

Sibilo Ringe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.