Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år produserer Nissan en kalender under temaet merkevaren sin "Excitation unlike any other". 2013-versjonen er fylt med øyeåpnende og unike ideer og bilder som et resultat av samarbeid med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle bildene i kalenderen er verkene til dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspirasjon gitt av Nissan-kjøretøyet i maleriene sine som ble tegnet direkte på et horisontalt gardin plassert i studio.

Prosjektnavn : NISSAN Calendar 2013, Designernes navn : E-graphics communications, Kundens navn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalender

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.