Designmagasin
Designmagasin
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Hvert år produserer Nissan en kalender under temaet merkevaren sin "Excitation unlike any other". 2013-versjonen er fylt med øyeåpnende og unike ideer og bilder som et resultat av samarbeid med en dansemaleri-kunstner “SAORI KANDA”. Alle bildene i kalenderen er verkene til dansemaleriet SAORI KANDA. Hun legemliggjorde sin inspirasjon gitt av Nissan-kjøretøyet i maleriene sine som ble tegnet direkte på et horisontalt gardin plassert i studio.

Prosjektnavn : NISSAN Calendar 2013, Designernes navn : E-graphics communications, Kundens navn : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalender

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.