Designmagasin
Designmagasin
Læringssenter

STARLIT

Læringssenter Starlit Learning Center er designet for å gi prestasjonstrening i avslappende læringsmiljø for barn i alderen 2-6 år. Barn i Hong Kong studerer under høyt press. For å styrke form og rom gjennom utformingen og passe til forskjellige programmer, bruker vi Ancient Rome City Planning. Sirkulære elementer er vanlige langs utstrålende armer innenfor aksearrangementet for å lenke opp klasserommet og studioene mellom to forskjellige vinger. Dette læringssenteret er designet for å skape en herlig læringsatmosfære med størst mulig plass.

Prosjektnavn : STARLIT, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Læringssenter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.