Designmagasin
Designmagasin
Læringssenter

STARLIT

Læringssenter Starlit Learning Center er designet for å gi prestasjonstrening i avslappende læringsmiljø for barn i alderen 2-6 år. Barn i Hong Kong studerer under høyt press. For å styrke form og rom gjennom utformingen og passe til forskjellige programmer, bruker vi Ancient Rome City Planning. Sirkulære elementer er vanlige langs utstrålende armer innenfor aksearrangementet for å lenke opp klasserommet og studioene mellom to forskjellige vinger. Dette læringssenteret er designet for å skape en herlig læringsatmosfære med størst mulig plass.

Prosjektnavn : STARLIT, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Læringssenter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.