Designmagasin
Designmagasin
Læringssenter

STARLIT

Læringssenter Starlit Learning Center er designet for å gi prestasjonstrening i avslappende læringsmiljø for barn i alderen 2-6 år. Barn i Hong Kong studerer under høyt press. For å styrke form og rom gjennom utformingen og passe til forskjellige programmer, bruker vi Ancient Rome City Planning. Sirkulære elementer er vanlige langs utstrålende armer innenfor aksearrangementet for å lenke opp klasserommet og studioene mellom to forskjellige vinger. Dette læringssenteret er designet for å skape en herlig læringsatmosfære med størst mulig plass.

Prosjektnavn : STARLIT, Designernes navn : Catherine Cheung, Kundens navn : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Læringssenter

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.