Designmagasin
Designmagasin
Simulator For Gaffeltruck Operatør

Forklift simulator

Simulator For Gaffeltruck Operatør En simulator for gaffeltruckfører fra Sheremetyevo-Cargo er en spesiell maskin designet for gaffeltrucks opplæring og kvalifiseringskontroll. Den representerer en hytte med et kontrollsystem, sitteplass og en sammenleggbar panoramaskjerm. Hoved simulator kroppsmateriale er metall; det er også plastelementer og ergonomiske legeringer laget av integrert polyuretanskum.

Utstilling

City Details

Utstilling Utstillingsvinduet med designløsninger for hardbildede elementer City Details ble holdt fra 3. oktober til 5. oktober 2019 i Moskva. Avanserte konsepter av hardscape-elementer, sports- og lekeplasser, belysningsløsninger og funksjonelle urbane kunstgjenstander ble presentert på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskapende løsning ble brukt til å organisere utstillingsområdet, der i stedet for til og med rader med utstillingsboder ble det bygd byens fungerende miniatyrmodell med alle de spesifikke komponentene, for eksempel: torget, gater, en offentlig hage.

Bolighus

Brooklyn Luxury

Bolighus Inspirert av lidenskapen fra klienten for rike historiske boliger, representerer dette prosjektet en tilpasning av funksjonalismen og tradisjonen til nutidens intensjoner. Dermed ble den klassiske stilen valgt, tilpasset og stilisert til kanonene til moderne design og moderne teknologier, de nye materialene av god kvalitet har bidratt til etableringen av dette prosjektet - en ekte juvel fra New York Architecture. Forventede utgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollar, vil gi forutsetningen om å skape et stilig og overdådig interiør, men også funksjonelt og komfortabelt.

Nytt Forbruksmønster

Descry Taiwan Exhibition

Nytt Forbruksmønster Utstillingen på Mountain Alishan, en berømt turistattraksjon i Taiwan, kombinerer kunst med den taiwanske tradisjonelle tebransjen. Tverrsnittssamarbeidet til denne utstillingen kan få frem den nye forretningsmodulen. På hver pakke kan turister se forskjellige uttrykk som formidler det samme temaet, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Omgivet i den vakre naturen i Taiwan vil besøkende ha en dypere forståelse av taiwansk te-kultur og industri.

Brannslukningsapparat Og Rømningshammer

FZ

Brannslukningsapparat Og Rømningshammer Kjøresikkerhetsutstyr er viktig. Brannslukningsapparater og sikkerhetshammere, kombinasjonen av de to kan forbedre personellets rømningseffektivitet når en bilulykke inntreffer. Bilplass er begrenset, så denne enheten er designet for å være liten nok. Den kan plasseres hvor som helst i en privat bil. Tradisjonelle brannslukningsapparater er engangsbruk, og denne designen kan enkelt erstatte foringen. Det er mer komfortabelt grep, enkelt for brukerne å betjene.

Aktivisering Av Hendelser

The Jewel

Aktivisering Av Hendelser 3D Jewellery Box var et interaktivt butikklokale som inviterte publikum til å bruke den nyeste teknologien innen 3D-utskrift ved å lage sine egne smykker. Vi ble invitert til å aktivere plassen og tenkte øyeblikkelig - hvordan kan en smykkeskrin være komplett uten en vakker skreddersydd juvel i den? Resultatet var en moderne skulptur som resulterte i et prisme av farger som omfavnet skjønnheten i reflekterende lys, farge og skygge.