Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

Brooklyn Luxury

Bolighus Inspirert av lidenskapen fra klienten for rike historiske boliger, representerer dette prosjektet en tilpasning av funksjonalismen og tradisjonen til nutidens intensjoner. Dermed ble den klassiske stilen valgt, tilpasset og stilisert til kanonene til moderne design og moderne teknologier, de nye materialene av god kvalitet har bidratt til etableringen av dette prosjektet - en ekte juvel fra New York Architecture. Forventede utgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollar, vil gi forutsetningen om å skape et stilig og overdådig interiør, men også funksjonelt og komfortabelt.

Nytt Forbruksmønster

Descry Taiwan Exhibition

Nytt Forbruksmønster Utstillingen på Mountain Alishan, en berømt turistattraksjon i Taiwan, kombinerer kunst med den taiwanske tradisjonelle tebransjen. Tverrsnittssamarbeidet til denne utstillingen kan få frem den nye forretningsmodulen. På hver pakke kan turister se forskjellige uttrykk som formidler det samme temaet, & quot; Taiwan. & Amp; quot; Omgivet i den vakre naturen i Taiwan vil besøkende ha en dypere forståelse av taiwansk te-kultur og industri.

Brannslukningsapparat Og Rømningshammer

FZ

Brannslukningsapparat Og Rømningshammer Kjøresikkerhetsutstyr er viktig. Brannslukningsapparater og sikkerhetshammere, kombinasjonen av de to kan forbedre personellets rømningseffektivitet når en bilulykke inntreffer. Bilplass er begrenset, så denne enheten er designet for å være liten nok. Den kan plasseres hvor som helst i en privat bil. Tradisjonelle brannslukningsapparater er engangsbruk, og denne designen kan enkelt erstatte foringen. Det er mer komfortabelt grep, enkelt for brukerne å betjene.

Aktivisering Av Hendelser

The Jewel

Aktivisering Av Hendelser 3D Jewellery Box var et interaktivt butikklokale som inviterte publikum til å bruke den nyeste teknologien innen 3D-utskrift ved å lage sine egne smykker. Vi ble invitert til å aktivere plassen og tenkte øyeblikkelig - hvordan kan en smykkeskrin være komplett uten en vakker skreddersydd juvel i den? Resultatet var en moderne skulptur som resulterte i et prisme av farger som omfavnet skjønnheten i reflekterende lys, farge og skygge.

Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigasjonsrobot for sykehuslogistikk. Det er et produktservicesystem for å utføre sikre og effektive leveranser, noe som reduserer helsepersonellets sjanser for å bli utsatt for å bli syke, begrense pandemisykdommer mellom sykehusansatte og pasienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjelper med å håndtere sykehusleveranser med enkel tilgang og sikkerhet, ved å bruke ukomplisert brukerinteraksjon gjennom den vennlige teknologien. Robotenhetene har evnen til å bevege seg autonomt innendørsmiljø og har synkronisert flyt med lignende enheter, og være i stand til å robotisere teamarbeidet.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjelden og dyr. Dens aroma kan bare oppnås fra forbrenning eller ekstraksjon, brukes innendørs og gir få brukere. For å bryte disse begrensningene lages en smart aroma diffusor og naturlige håndlagde agarwoodtabletter etter 3 års innsats med over 60 design, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Den demonstrerer en ny mulig forretningsmodell og bruker kontekst for agarwoodindustri. Brukere kan ganske enkelt sette inn diffusor inne i en bil, tilpasse tid, tetthet og variasjon av aroma med letthet og nyte den altoppslukende aromaterapien uansett hvor de går og når de kjører.