Designmagasin
Designmagasin
Qr Code Klistremerke

Marketplace on the Move

Qr Code Klistremerke Ny måte å selge bilen overalt! Bare på www.krungsriautomarketplace.com der du kan poste for å selge bilen din, og vi vil produsere QR Code Sticker basert på den oppførte bilens unike nettadresse, med ditt valgte klistremerke design så leverer du dit sted slik at du kan legge ved klistremerke på bilen din! !! For kjøper er det bare å skanne QR-koden du ser på selgerens parkeringsplass på varehus, kaffebarer, bygninger og etc. Tilgang til bildetaljer umiddelbart. Ring selgeren og sjekk den ut. Alle skjedde plutselig på stedet der dere begge er !!!

Utdannings- Og Opplæringsverktøy

Corporate Mandala

Utdannings- Og Opplæringsverktøy Bedriftsmandala er et helt nytt utdannings- og opplæringsverktøy. Det er en innovativ og unik integrasjon av eldgamelt mandala-prinsipp og bedriftsidentitet designet for å øke teamarbeid og generelle forretningsytelser. Videre er det et nytt element i selskapets bedriftsidentitet. Bedriftsmandala er en gruppeaktivitet for team eller individuell aktivitet for leder. Den er designet spesielt for et bestemt selskap, og den er farget av team eller individ på en gratis og intuitiv måte der alle kan velge hvilken som helst farge eller felt.

Bærbar Ultralydfeildetektor

Prisma

Bærbar Ultralydfeildetektor Prisma er designet for ikke-invasiv materialtesting i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektoren som har integrert avansert sanntidsavbildning og 3D-skanning, noe som gjør feilfortolkning mye enklere, noe som reduserer teknikertiden på stedet. Med en tilnærmet uforgjengelig innkapsling og unike flere inspeksjonsmåter, kan Prisma dekke alle testapplikasjoner, fra oljerørledninger til romfartens komponenter. Det er den første detektoren med integrert dataregistrering og automatisk generering av PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-tilkobling gjør at enheten enkelt kan oppgraderes eller diagnostiseres.

Laboratorievannrensingssystem

Purelab Chorus

Laboratorievannrensingssystem Purelab Chorus er det første modulære vannrensesystemet designet for å passe individuelle laboratoriebehov og plass. Den leverer alle kvaliteter av renset vann, og gir en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller kobles til hverandre i et unikt tårnformat, noe som minimerer systemets fotavtrykk. Haptiske kontroller tilbyr svært kontrollerbare doseringsstrømmer, mens en glorie lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gjør Chorus til det mest avanserte systemet som er tilgjengelig, noe som reduserer miljøbelastningen og driftskostnadene.

Lysekronen

Bridal Veil

Lysekronen Denne kunsten - kunstgjenstand med lys på. Romslige rom med tak med kompleks profil, som cumulusskyer. Lysekrone passer i et rom, som jevnt strømmer fra frontveggen til taket. Krystall- og hvite emaljeblader i forbindelse med elastisk bøyning av tynne rør skaper et bilde av et flygende slør over hele verden. Overfloden av lyse og gylne glødende flygende fugler skaper en følelse av romslighet og glede.

Kredittkort Lojalitetsprogram

Education Currency

Kredittkort Lojalitetsprogram Dette er et co brand bankkort lojalitetsprogram sponset mellom utstederbank og partnerutdanningsinstitusjon som gir belønning i form av læringstimer rettigheter som akkumuleres til større enheter som er kredittid rettigheter gitt til kortholder med hans utgifter med kort, akkumulerte kredittid rettigheter vil bli løst når han tar utdanningskurs ved denne partnerutdanningsinstitusjonen. Til gjengjeld for gitte rettigheter til kreditttimer, vil banken inngå avtale om vekslingsgebyr med denne institusjonen. Prosjektmålet er å økonomisk støtte folk til å nå utdanningsmål og utdanningssektor.