Designmagasin
Designmagasin
Løpermedaljer

Riga marathon 2020

Løpermedaljer 30-årsjubileumsmedaljen til Riga International Marathon Course har en symbolsk form som forbinder de to broene. Det uendelig kontinuerlige bildet representert av den 3D-buede overflaten er designet i fem størrelser i henhold til medaljens kjørelengde, for eksempel helmaraton og halvmaraton. Finishen er matt bronse, og baksiden av medaljen er gravert med turneringsnavn og kjørelengde. Båndet er satt sammen av fargene til byen Riga, med graderinger og tradisjonelle latviske mønstre i moderne mønstre.

Program For Designarrangementer

Russian Design Pavilion

Program For Designarrangementer utstillinger, designkonkurranser, workshops, utdanningsdesignkonsulent- og publiseringsprosjekter for å promotere russiske designere og merker i utlandet. Våre aktiviteter stimulerer russisktalende designere til å perfeksjonere kunnskap og ferdigheter gjennom internasjonale prosjekter og hjelpe dem til å forstå deres rolle i designsamfunnet, hvordan de skal markedsføre og gjøre produktene sine konkurransedyktige og skape ekte innovasjoner.

Utdannings- Og Opplæringsverktøy

Corporate Mandala

Utdannings- Og Opplæringsverktøy Bedriftsmandala er et helt nytt utdannings- og opplæringsverktøy. Det er en innovativ og unik integrasjon av eldgamelt mandala-prinsipp og bedriftsidentitet designet for å øke teamarbeid og generelle forretningsytelser. Videre er det et nytt element i selskapets bedriftsidentitet. Bedriftsmandala er en gruppeaktivitet for team eller individuell aktivitet for leder. Den er designet spesielt for et bestemt selskap, og den er farget av team eller individ på en gratis og intuitiv måte der alle kan velge hvilken som helst farge eller felt.

Bærbar Ultralydfeildetektor

Prisma

Bærbar Ultralydfeildetektor Prisma er designet for ikke-invasiv materialtesting i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektoren som har integrert avansert sanntidsavbildning og 3D-skanning, noe som gjør feilfortolkning mye enklere, noe som reduserer teknikertiden på stedet. Med en tilnærmet uforgjengelig innkapsling og unike flere inspeksjonsmåter, kan Prisma dekke alle testapplikasjoner, fra oljerørledninger til romfartens komponenter. Det er den første detektoren med integrert dataregistrering og automatisk generering av PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-tilkobling gjør at enheten enkelt kan oppgraderes eller diagnostiseres.

Laboratorievannrensingssystem

Purelab Chorus

Laboratorievannrensingssystem Purelab Chorus er det første modulære vannrensesystemet designet for å passe individuelle laboratoriebehov og plass. Den leverer alle kvaliteter av renset vann, og gir en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller kobles til hverandre i et unikt tårnformat, noe som minimerer systemets fotavtrykk. Haptiske kontroller tilbyr svært kontrollerbare doseringsstrømmer, mens en glorie lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gjør Chorus til det mest avanserte systemet som er tilgjengelig, noe som reduserer miljøbelastningen og driftskostnadene.

Introduksjonsplass For Urmesse

Salon de TE

Introduksjonsplass For Urmesse En introduksjonsromsdesign på 1900m2 var påkrevd, før besøkende utforsket de 145 internasjonale klokkemerkene innen Salon de TE. For å fange besøksens fantasi om luksuriøs livsstil og romantikk ble en "Deluxe Train Journey" utviklet som hovedkonseptet. For å skape dramatisering ble mottakskonkurransen omgjort til et dagsstasjonstema sammen med interiørhallens kveldstogplattform med livlige størrelser på togvognsvinduer som gir ut historiefortelling. Til slutt åpner en multifunksjonell arena med en scene opp for de forskjellige merkede utstillingsvinduene.