Designmagasin
Designmagasin
Vasken

Thalia

Vasken Servant ser ut som en knopp som er klar til å blomstre og fylles opp: den er så blomstrende at den var laget av en dyktig forening av heltre lerk og teak, en essens i den øvre delen og den andre i den nedre. Et fast og trygt treff, som gir et spesielt eleganse-preg og fargerik livlighet med en munter sammenfletting av korn med alltid forskjellige fargetoner som gir unike servanter. Det fine med dette objektet er preget av dets asymmetri og harmoni av møtet med forskjellige former og woody essens.

Belysning Og Lydanlegg

Luminous

Belysning Og Lydanlegg Lysende designet for å tilby ergonomisk belysningsløsning og surroundlydsystem i et enkelt produkt. Den har som mål å skape følelser som brukerne ønsker å føle og utnyttet en kombinasjon av lyd og lys for å oppnå dette målet. Lydsystemet utviklet på grunnlag av lydrefleksjon og simulerer 3D-surroundlyd i rommet uten behov for kabling og installasjon av flere høyttalere rundt om i stedet. Som pendellys skaper Luminous direkte og indirekte belysning. Dette belysningssystemet gir et mykt, ensartet og lite kontrastlys som forhindrer blending og synsproblemer.

Elsykkel

Ozoa

Elsykkel OZOa-elsykkelen har en ramme med en særegen Z-form. Rammen danner en ubrutt linje som forbinder viktige funksjonelle elementer i kjøretøyet, for eksempel hjul, styring, sete og pedaler. Z-formen er orientert på en slik måte at strukturen gir en naturlig innebygd bakoppheng. Vektøkonomi tilveiebringes ved bruk av aluminiumsprofiler i alle deler. Et avtakbart, oppladbart litiumionbatteri er integrert i rammen.

Offentlig Rike

Quadrant Arcade

Offentlig Rike Den listede arkaden i grad II har blitt forvandlet til en innbydende gatenærvær gjennom å ordne riktig lys på rett sted. Generelt brukes omgivelsesbelysning helhetlig og dens effekter iscenesettes hierarkisk for å oppnå variasjoner i lysmønster som skaper interesse og fremmer økt bruk av rommet. Strategisk inkorporering for design og plassering av den dynamiske funksjonen pendent ble administrert sammen med kunstneren slik at visuelle effekter fremstår mer subtile enn overveldende. Når dagslyset blekner, blir den elegante strukturen fremhevet av den elektriske belysningens rytme.

Utvidbart Bord

Lido

Utvidbart Bord Lido brettes sammen i en liten rektangulær boks. Når den er brettet, fungerer den som en oppbevaringsboks for små gjenstander. Hvis de løfter sideplatene, stikker leddene ut fra boksen og Lido forvandles til et spisebord eller et lite skrivebord. På samme måte, hvis de bretter ut sideplatene fullstendig på begge sider, forvandles det til et stort bord, med den øvre platen bredde 75 cm. Dette bordet kan brukes som et spisebord, spesielt i Korea og Japan der det er en vanlig kultur å sitte på gulvet mens du spiser.

Musikkinstrument

DrumString

Musikkinstrument Å kombinere to instrumenter sammen som betyr å føde en ny lyd, ny funksjon i instrumentbruk, en ny måte å spille et instrument på, et nytt utseende. Notatskalaer for trommer er som D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 og strengnoteskalaene er designet i EADGBE-system. DrumString er lett og har en stropp som er festet over skuldre og midje, og bruk og holding av instrumentet vil derfor være enkelt, og det gir deg muligheten til å bruke to hender.