Designmagasin
Designmagasin
Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevegelse når den balanserer mellom orden og kaos. Et godt design lages av samme spenning. Kvalitetene til styrke, skjønnhet og dynamikk stammer fra kunstnerens evne til å forbli åpne for disse motsetningene under skapelsen. Det ferdige stykket er summen av utallige valg kunstneren tar. All tanke og ingen følelse vil resultere i arbeid som er stivt og kaldt, mens all følelse og ingen kontroll gir arbeid som ikke klarer å uttrykke seg. Sammenflettingen av de to vil være et uttrykk for selve livets dans.

Prosjektnavn : Moon Curve, Designernes navn : Mary Zayman, Kundens navn : Mary Zayman.

Moon Curve Ring

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.