Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen ble opprinnelig designet for et merke for barneklær. Inspirasjonen kommer fra kapselleker som barn får fra salgsautomater som vanligvis ligger på butikkfronter. Når man ser opp på lampen, kan man se en haug med fargerike kapselleker, som hver bærer ønske og glede som vekker ens ungdommelige sjel. Antall kapsler kan justeres og innholdet erstattes slik du vil. Fra hverdags trivia til spesielle dekorasjoner blir hvert objekt du putter i kapslene en egen unik fortelling, og dermed krystalliserer du ditt liv og sinnstilstand på et bestemt tidspunkt.

Prosjektnavn : Capsule Lamp, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : .

Capsule Lamp Lampe

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.