Designmagasin
Designmagasin
Kontor

White Paper

Kontor Det lerretlignende interiøret materialiserer et rom for designernes kreative bidrag og skaper muligheter for utallige utstillinger av designprosess. Etter hvert som hvert prosjekt skrider frem, er veggene og tavlene dekket med forskning, designskisser og presentasjoner, som registrerer utviklingen av hvert design og blir designernes dagbok. De hvite gulvene og messingdøren, som er unikt og dristig ansatt for robust daglig bruk, samler fotavtrykk og fingeravtrykk fra ansatte og klienter, og er vitne til selskapets vekst.

Prosjektnavn : White Paper, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : Design Systems Ltd..

White Paper Kontor

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.