Designmagasin
Designmagasin
Roadshow-Utstilling

Boom

Roadshow-Utstilling Dette er et utstillingsdesignprosjekt for et trendy motemerkets roadshow i Kina. Temaet for denne roadshow belyser ungdommens potensial til å stilisere sitt eget bilde, og symboliserer den eksplosive støyen denne roadshowen gjorde i offentligheten. Zigzag-form ble brukt som det viktigste visuelle elementet, men med forskjellige konfigurasjoner når det ble brukt i båsene i forskjellige byer. Strukturen til utstillingsbåsene var alle “kit-of-parts” prefabrikkerte på fabrikk og installert på stedet. Noen deler kan gjenbrukes eller konfigureres på nytt for å danne en ny båsdesign for neste stopp av roadshow.

Prosjektnavn : Boom, Designernes navn : Lam Wai Ming, Kundens navn : PMTD Ltd..

Boom Roadshow-Utstilling

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.