Designmagasin
Designmagasin
Ringer

Mystery and Confession

Ringer Hjertet regnes som symbolet på kjærlighet. Nyutviklet er variasjonen, for å gjøre følelser skjult inne i ringen. Som et resultat er den unike følelsen overveldende når den bæres, følelsene er bokstavelig talt håndgripelige og blir derfor bekreftelsen til personen som bærer ringen, enten den er åpen eller i det skjulte. Ringene er et middel til å føle og bevare disse kjærlige følelsene, følelsesmessig i hjertet så vel som fysisk på fingeren.

Prosjektnavn : Mystery and Confession, Designernes navn : Britta Schwalm, Kundens navn : BrittasSchmiede.

Mystery and Confession Ringer

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.