Designmagasin
Designmagasin
Ringer

Mystery and Confession

Ringer Hjertet regnes som symbolet på kjærlighet. Nyutviklet er variasjonen, for å gjøre følelser skjult inne i ringen. Som et resultat er den unike følelsen overveldende når den bæres, følelsene er bokstavelig talt håndgripelige og blir derfor bekreftelsen til personen som bærer ringen, enten den er åpen eller i det skjulte. Ringene er et middel til å føle og bevare disse kjærlige følelsene, følelsesmessig i hjertet så vel som fysisk på fingeren.

Prosjektnavn : Mystery and Confession, Designernes navn : Britta Schwalm, Kundens navn : BrittasSchmiede.

Mystery and Confession Ringer

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.