Designmagasin
Designmagasin
Gavesett For Gourmetmat

Saintly Flavours

Gavesett For Gourmetmat Saintly Flavours er et gavesett for gourmetmat som retter seg mot forbrukere av high-end-butikker. Etter trenden hvor mat og servering har blitt moteriktig, kommer inspirasjonen til prosjektet fra 2018s Met Gala-motetema Katolisisme. Jeremy Bonggu Kang prøvde å lage et utseende som fanger øynene til high-end shop-forbrukere ved å bruke den utsmykkede og tradisjonelle etsestilen til illustrasjoner for å representere den rike tradisjonen for kunst og matlaging av høy kvalitet i katolske klostre.

Prosjektnavn : Saintly Flavours, Designernes navn : Bonggu (Jeremy) Kang, Kundens navn : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Gavesett For Gourmetmat

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.