Designmagasin
Designmagasin
Gavesett For Gourmetmat

Saintly Flavours

Gavesett For Gourmetmat Saintly Flavours er et gavesett for gourmetmat som retter seg mot forbrukere av high-end-butikker. Etter trenden hvor mat og servering har blitt moteriktig, kommer inspirasjonen til prosjektet fra 2018s Met Gala-motetema Katolisisme. Jeremy Bonggu Kang prøvde å lage et utseende som fanger øynene til high-end shop-forbrukere ved å bruke den utsmykkede og tradisjonelle etsestilen til illustrasjoner for å representere den rike tradisjonen for kunst og matlaging av høy kvalitet i katolske klostre.

Prosjektnavn : Saintly Flavours, Designernes navn : Bonggu (Jeremy) Kang, Kundens navn : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Gavesett For Gourmetmat

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.