Designmagasin
Designmagasin
Modulær Kompostering

Orre

Modulær Kompostering Det anslås at i en gjennomsnittlig husholdning utgjør materiale egnet for kompostering over 40% av alt avfall. Å holde kompost er en av pilarene i det økologiske livet. Det lar deg produsere mindre avfall og produsere verdifull gjødsel til organiske planter. Prosjektet ble opprettet for daglig bruk i små beboelser, og det tar sikte på å endre vaner. Takket være modulariteten tar den liten plass og lar deg behandle en stor mengde avfall. Komposterkonstruksjon garanterer god oksygenering av komposten, og karbonfilteret beskytter mot en lukt.

Prosjektnavn : Orre, Designernes navn : Adam Szczyrba, Kundens navn : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Modulær Kompostering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.