Designmagasin
Designmagasin
Modulær Kompostering

Orre

Modulær Kompostering Det anslås at i en gjennomsnittlig husholdning utgjør materiale egnet for kompostering over 40% av alt avfall. Å holde kompost er en av pilarene i det økologiske livet. Det lar deg produsere mindre avfall og produsere verdifull gjødsel til organiske planter. Prosjektet ble opprettet for daglig bruk i små beboelser, og det tar sikte på å endre vaner. Takket være modulariteten tar den liten plass og lar deg behandle en stor mengde avfall. Komposterkonstruksjon garanterer god oksygenering av komposten, og karbonfilteret beskytter mot en lukt.

Prosjektnavn : Orre, Designernes navn : Adam Szczyrba, Kundens navn : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Modulær Kompostering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.