Designmagasin
Designmagasin
Tradisjonell Kjole

Iranian Sarv

Tradisjonell Kjole Iranian Sarv er en tradisjonell kjole som nattkjole.Den vil være symbol på Iran som navnet sitt.Det er inspirert av iranske malinger og Sarv (Sarv er navnet på treet i Iran). Det iranske aristokratiet valgte fløyelsduk og Termeh som overdådig og kledd i smykker og Serme-Douzi for å kle seg i Safaviyeh-tiden. I dag har Termeh en dekorativ rolle i iranske hus. Designeren har som formål å gjøre endringer etter originalitetskonservering, til å modernisere og bringe den som antrekk. En Termeh-kjole med iransk broderi og Sermeh-Dozi (en slags håndlaget på stoff) som andre stoff, kan brukes.

Prosjektnavn : Iranian Sarv, Designernes navn : Gol Sarv, Kundens navn : .

Iranian Sarv Tradisjonell Kjole

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.