Designmagasin
Designmagasin
Tradisjonell Kjole

Iranian Sarv

Tradisjonell Kjole Iranian Sarv er en tradisjonell kjole som nattkjole.Den vil være symbol på Iran som navnet sitt.Det er inspirert av iranske malinger og Sarv (Sarv er navnet på treet i Iran). Det iranske aristokratiet valgte fløyelsduk og Termeh som overdådig og kledd i smykker og Serme-Douzi for å kle seg i Safaviyeh-tiden. I dag har Termeh en dekorativ rolle i iranske hus. Designeren har som formål å gjøre endringer etter originalitetskonservering, til å modernisere og bringe den som antrekk. En Termeh-kjole med iransk broderi og Sermeh-Dozi (en slags håndlaget på stoff) som andre stoff, kan brukes.

Prosjektnavn : Iranian Sarv, Designernes navn : Gol Sarv, Kundens navn : .

Iranian Sarv Tradisjonell Kjole

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.