Designmagasin
Designmagasin
Ring

Balinese Barong

Ring Barong er en løvelignende skapning og karakter i mytologien på Bali, Indonesia. Han er åndenes konge, leder for de gode verter, fienden til Rangda, demondronningen og moren til alle åndsvakter i de mytologiske tradisjonene på Bali. Barong har ofte blitt brukt i Bali Culture, fra papirmaske, treskulptur til steindisplay. Det er veldig ikonisk med publikums evne til å hente frem sine detaljerte unike funksjoner. For dette smykket vil vi gjerne bring dette detaljeringsnivået og injisere fargene og rikdommen tilbake til selve guarden.

Prosjektnavn : Balinese Barong, Designernes navn : Andrew Lam, Kundens navn : AlteJewellers.

Balinese Barong Ring

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.