Designmagasin
Designmagasin
Ring

Balinese Barong

Ring Barong er en løvelignende skapning og karakter i mytologien på Bali, Indonesia. Han er åndenes konge, leder for de gode verter, fienden til Rangda, demondronningen og moren til alle åndsvakter i de mytologiske tradisjonene på Bali. Barong har ofte blitt brukt i Bali Culture, fra papirmaske, treskulptur til steindisplay. Det er veldig ikonisk med publikums evne til å hente frem sine detaljerte unike funksjoner. For dette smykket vil vi gjerne bring dette detaljeringsnivået og injisere fargene og rikdommen tilbake til selve guarden.

Prosjektnavn : Balinese Barong, Designernes navn : Andrew Lam, Kundens navn : AlteJewellers.

Balinese Barong Ring

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.