Designmagasin
Designmagasin
Ring

Balinese Barong

Ring Barong er en løvelignende skapning og karakter i mytologien på Bali, Indonesia. Han er åndenes konge, leder for de gode verter, fienden til Rangda, demondronningen og moren til alle åndsvakter i de mytologiske tradisjonene på Bali. Barong har ofte blitt brukt i Bali Culture, fra papirmaske, treskulptur til steindisplay. Det er veldig ikonisk med publikums evne til å hente frem sine detaljerte unike funksjoner. For dette smykket vil vi gjerne bring dette detaljeringsnivået og injisere fargene og rikdommen tilbake til selve guarden.

Prosjektnavn : Balinese Barong, Designernes navn : Andrew Lam, Kundens navn : AlteJewellers.

Balinese Barong Ring

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.