Designmagasin
Designmagasin
Hestepaviljong

Oat Wreath

Hestepaviljong Ridepaviljongen er en del av det nyopprettede ridesenteret. Objektet ligger på kulturarven og beskyttet av kulturområdet i utstillingens historiske ensemble. Det viktigste arkitektoniske konseptet er utelukkelse av massive hovedvegger til fordel for transparente treblonderelementer. Hovedmotivet til fasadeornamentet er et stilisert rytmisk mønster i form av hveteører eller havre. Tynne metallsøyler støtter nesten umerkelig lysstrålene til det limte tretaket, som løftes opp, med fullføringen i form av en stilisert silhuett av hestens hode.

Prosjektnavn : Oat Wreath, Designernes navn : Polina Nozdracheva, Kundens navn : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Hestepaviljong

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.