Designmagasin
Designmagasin
Hestepaviljong

Oat Wreath

Hestepaviljong Ridepaviljongen er en del av det nyopprettede ridesenteret. Objektet ligger på kulturarven og beskyttet av kulturområdet i utstillingens historiske ensemble. Det viktigste arkitektoniske konseptet er utelukkelse av massive hovedvegger til fordel for transparente treblonderelementer. Hovedmotivet til fasadeornamentet er et stilisert rytmisk mønster i form av hveteører eller havre. Tynne metallsøyler støtter nesten umerkelig lysstrålene til det limte tretaket, som løftes opp, med fullføringen i form av en stilisert silhuett av hestens hode.

Prosjektnavn : Oat Wreath, Designernes navn : Polina Nozdracheva, Kundens navn : ALPN Ltd./Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd..

Oat Wreath Hestepaviljong

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.