Designmagasin
Designmagasin
Cafe Interiørdesign

Quaint and Quirky

Cafe Interiørdesign Quaint & Quirky Dessert House er et prosjekt som viser moderne moderne stemning med et snev av natur som nøyaktig gjenspeiler de deilige godbiter. Teamet ønsker å lage et sted som virkelig er unikt, og de så til fugleredet for inspirasjon. Konseptet braktes deretter til live gjennom en samling sitteputer som fungerer som det sentrale trekket i rommet. Den livlige strukturen og fargene på alle belgene deler bidrar til å skape en følelse av ensartethet som binder sammen bakken og mezzaninbunnen, selv om de gir stemningen et snev av oppmerksomhet.

Prosjektnavn : Quaint and Quirky, Designernes navn : Chaos Design Studio, Kundens navn : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Cafe Interiørdesign

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.