Designmagasin
Designmagasin
Metrostasjon

Michurinsky Prospect

Metrostasjon Stasjonen Michurinsky Prospect er en del av Moskva metrosystem. Den har en halvnivå underjordisk struktur. Mønster på fasadenes vegger, det indre rommet og søylene som vender mot passasjerene, følger dem fra inngangen til t-banen til bussen. De danner en solid visuell rad i alle deler av strukturen. Røde og oransje kryssende elementer av blomstrende grener og modne frukttrær symboliserer overfloden i hagene på grunn av prestasjonene innen planteoppdrett av den berømte russiske biologen IV Michurin.

Prosjektnavn : Michurinsky Prospect, Designernes navn : Liudmila Shurygina, Kundens navn : METROGIPROTRANS.

Michurinsky Prospect Metrostasjon

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.