Designmagasin
Designmagasin
Metrostasjon

Michurinsky Prospect

Metrostasjon Stasjonen Michurinsky Prospect er en del av Moskva metrosystem. Den har en halvnivå underjordisk struktur. Mønster på fasadenes vegger, det indre rommet og søylene som vender mot passasjerene, følger dem fra inngangen til t-banen til bussen. De danner en solid visuell rad i alle deler av strukturen. Røde og oransje kryssende elementer av blomstrende grener og modne frukttrær symboliserer overfloden i hagene på grunn av prestasjonene innen planteoppdrett av den berømte russiske biologen IV Michurin.

Prosjektnavn : Michurinsky Prospect, Designernes navn : Liudmila Shurygina, Kundens navn : METROGIPROTRANS.

Michurinsky Prospect Metrostasjon

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.