Designmagasin
Designmagasin
Dekorativ Stativ

Flower Vase

Dekorativ Stativ Akkurat som en blomst - en trestamme og et fargerikt belegg etter eget valg. Enten på egenhånd, med en enkelt blomst eller i en haug, den nye og forfriskende blomstervasen vil bringe blomsten inn i hjemmet ditt. Den minimaldesignede vasen, inspirert av "Math Of Design" -metodikken, kommer i flere materialer og størrelser, og den kan også tilpasses ved å velge farger, materialer og til og med forskjellige produserende teknologier.

Prosjektnavn : Flower Vase, Designernes navn : Ilana Seleznev, Kundens navn : Ilana Seleznev.

Flower Vase Dekorativ Stativ

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.