Designmagasin
Designmagasin
Dekorativ Stativ

Flower Vase

Dekorativ Stativ Akkurat som en blomst - en trestamme og et fargerikt belegg etter eget valg. Enten på egenhånd, med en enkelt blomst eller i en haug, den nye og forfriskende blomstervasen vil bringe blomsten inn i hjemmet ditt. Den minimaldesignede vasen, inspirert av "Math Of Design" -metodikken, kommer i flere materialer og størrelser, og den kan også tilpasses ved å velge farger, materialer og til og med forskjellige produserende teknologier.

Prosjektnavn : Flower Vase, Designernes navn : Ilana Seleznev, Kundens navn : Ilana Seleznev.

Flower Vase Dekorativ Stativ

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.