Designmagasin
Designmagasin
Armbånd

Phenotype 002

Armbånd Formen av Phenotype 002 armbånd er resultatet av digital simulering av biologisk vekst. Algoritmen som brukes i den kreative prosessen gjør det mulig å etterligne oppførselen til biologisk struktur som skaper uvanlige organiske former, og oppnår diskret skjønnhet takket være optimal struktur og materiell ærlighet. Prototypen materialiseres ved bruk av 3D-utskriftsteknologi. I sluttfasen er smykkestykket håndstøpt i messing, polert og ferdig med oppmerksomhet på detaljer.

Prosjektnavn : Phenotype 002, Designernes navn : Maciej Nisztuk, Kundens navn : In Silico.

Phenotype 002 Armbånd

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.