Designmagasin
Designmagasin
Arbeidsbord

Timbiriche

Arbeidsbord Designen ser ut til å gjenspeile det kontinuerlige skiftende livet til den moderne mannen i et flervalent og oppfinnsomt rom som med en enkelt overflate konformert av fravær eller tilstedeværelse av trebiter som glir, fjerner eller plasseres, gir en uendelig mulighet til å organisere objektene på et arbeidsområde, og sikrer varighet på de tilpassede stedene og som svarer til behovene i hvert øyeblikk. Designerne er inspirert av det tradisjonelle timbiriche-spillet, og gjenskaper essensen av å imøtekomme matrisen med personlige bevegelige punkter som gir en leken plass til arbeidsplassen.

Prosjektnavn : Timbiriche, Designernes navn : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Kundens navn : LAAR.

Timbiriche Arbeidsbord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.