Designmagasin
Designmagasin
Arbeidsbord

Timbiriche

Arbeidsbord Designen ser ut til å gjenspeile det kontinuerlige skiftende livet til den moderne mannen i et flervalent og oppfinnsomt rom som med en enkelt overflate konformert av fravær eller tilstedeværelse av trebiter som glir, fjerner eller plasseres, gir en uendelig mulighet til å organisere objektene på et arbeidsområde, og sikrer varighet på de tilpassede stedene og som svarer til behovene i hvert øyeblikk. Designerne er inspirert av det tradisjonelle timbiriche-spillet, og gjenskaper essensen av å imøtekomme matrisen med personlige bevegelige punkter som gir en leken plass til arbeidsplassen.

Prosjektnavn : Timbiriche, Designernes navn : Andrea Cecilia Alcocer Carrillo, Kundens navn : LAAR.

Timbiriche Arbeidsbord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.