Designmagasin
Designmagasin
Smykkesamling

Imagination

Smykkesamling I dekorasjonen opprettet av Yumin Konstantin, vil vi ikke se en bokstavelig gjentagelse av naturen. Formene for øynene er forskjellige, dette er ikke bilder fra biologiets atlas, utført i edelmetaller og edelstener. Dette er gjenstander som er laget for å dekorere ansiktet og kroppen til en person. For å tilføre hans glede hver dag. Men som former som er skapt av kunstnerens fantasi, bærer de i seg selv naturens liv gjennom berøring. Gjennom tekstur og berøringsmessige egenskaper til umerkelige materialer, gjennom spill av lys og skygge på overflatene.

Prosjektnavn : Imagination, Designernes navn : Konstantin Yumin, Kundens navn : Konstantin Yumin .

Imagination Smykkesamling

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.