Designmagasin
Designmagasin
Smykkesamling

Imagination

Smykkesamling I dekorasjonen opprettet av Yumin Konstantin, vil vi ikke se en bokstavelig gjentagelse av naturen. Formene for øynene er forskjellige, dette er ikke bilder fra biologiets atlas, utført i edelmetaller og edelstener. Dette er gjenstander som er laget for å dekorere ansiktet og kroppen til en person. For å tilføre hans glede hver dag. Men som former som er skapt av kunstnerens fantasi, bærer de i seg selv naturens liv gjennom berøring. Gjennom tekstur og berøringsmessige egenskaper til umerkelige materialer, gjennom spill av lys og skygge på overflatene.

Prosjektnavn : Imagination, Designernes navn : Konstantin Yumin, Kundens navn : Konstantin Yumin .

Imagination Smykkesamling

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.