Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Newmoon

Lampe Newmoon er en taklampe laget av blåst glass og små lys er plassert inne i hullene inspirert av overflaten av månen med sine osteaktige hull som har som mål å bringe månelyset til atmosfæren i hjemmet. Denne iøynefallende glass lampeskjermen med det buede hullets kanter gir en følelse av modernitet. Disse lyshullene etter innpakningsvinkelen, lyser bedre og bredere. Prestasjoner og estetisk skjønnhet er samlet og gir også emosjonell forbindelse mellom "Newmoon" og mennesker.

Prosjektnavn : Newmoon, Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.