Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Newmoon

Lampe Newmoon er en taklampe laget av blåst glass og små lys er plassert inne i hullene inspirert av overflaten av månen med sine osteaktige hull som har som mål å bringe månelyset til atmosfæren i hjemmet. Denne iøynefallende glass lampeskjermen med det buede hullets kanter gir en følelse av modernitet. Disse lyshullene etter innpakningsvinkelen, lyser bedre og bredere. Prestasjoner og estetisk skjønnhet er samlet og gir også emosjonell forbindelse mellom "Newmoon" og mennesker.

Prosjektnavn : Newmoon, Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.