Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Newmoon

Lampe Newmoon er en taklampe laget av blåst glass og små lys er plassert inne i hullene inspirert av overflaten av månen med sine osteaktige hull som har som mål å bringe månelyset til atmosfæren i hjemmet. Denne iøynefallende glass lampeskjermen med det buede hullets kanter gir en følelse av modernitet. Disse lyshullene etter innpakningsvinkelen, lyser bedre og bredere. Prestasjoner og estetisk skjønnhet er samlet og gir også emosjonell forbindelse mellom "Newmoon" og mennesker.

Prosjektnavn : Newmoon, Designernes navn : Nima Bavardi, Kundens navn : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampe

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.