Designmagasin
Designmagasin
Spillbrett

smart board

Spillbrett Dette spilltavlene representerer didaktiske ressurser som hjelper barna å få kunnskap, ferdigheter, vilkår og erfaring i førskolen. Bruk av dette brettet oppmuntre til og forbedre utviklingen av finmotorikk, praktiske ferdigheter og logisk og matematisk tenking. Også disse styrene oppmuntrer til kognitiv utvikling og stimulerer utviklingen av talen. På morsom og enkel måte mens de leker med brett, vil barn utvikle sine evner og trene visse ferdigheter. Smarte brett inneholder feilkontroll og oppmuntrer til utvikling av fantasi og kreativitet.

Prosjektnavn : smart board, Designernes navn : Ljiljana Reljic, Kundens navn : smart board.

smart board Spillbrett

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.