Designmagasin
Designmagasin
Spillbrett

smart board

Spillbrett Dette spilltavlene representerer didaktiske ressurser som hjelper barna å få kunnskap, ferdigheter, vilkår og erfaring i førskolen. Bruk av dette brettet oppmuntre til og forbedre utviklingen av finmotorikk, praktiske ferdigheter og logisk og matematisk tenking. Også disse styrene oppmuntrer til kognitiv utvikling og stimulerer utviklingen av talen. På morsom og enkel måte mens de leker med brett, vil barn utvikle sine evner og trene visse ferdigheter. Smarte brett inneholder feilkontroll og oppmuntrer til utvikling av fantasi og kreativitet.

Prosjektnavn : smart board, Designernes navn : Ljiljana Reljic, Kundens navn : smart board.

smart board Spillbrett

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.