Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Papillon

Salongbord Papillon er et skulpturelt, men likevel funksjonelt salongbord som løser bordbruk og lagring eller layout av bøker og magasiner på en enkel og elegant måte. Et enkelt, flatt element kombineres i romlig struktur, for å bli befriende under en glassplate, og gir dermed skrå lagringsplass som alltid bringer innholdet i en løs orden. Mens tomme, støttende elementer fremkaller blader og åpne bøker i en tilfeldig harmoni som bare subtilt muterer gjennom lesestoff som hoper seg opp inne.

Prosjektnavn : Papillon, Designernes navn : Oliver Bals, Kundens navn : bcndsn.

Papillon Salongbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.