Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Papillon

Salongbord Papillon er et skulpturelt, men likevel funksjonelt salongbord som løser bordbruk og lagring eller layout av bøker og magasiner på en enkel og elegant måte. Et enkelt, flatt element kombineres i romlig struktur, for å bli befriende under en glassplate, og gir dermed skrå lagringsplass som alltid bringer innholdet i en løs orden. Mens tomme, støttende elementer fremkaller blader og åpne bøker i en tilfeldig harmoni som bare subtilt muterer gjennom lesestoff som hoper seg opp inne.

Prosjektnavn : Papillon, Designernes navn : Oliver Bals, Kundens navn : bcndsn.

Papillon Salongbord

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.